20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

07jan
2017
0
ayurvedapraktijk shirodhara

Ayurveda Praktijk 1e werkweek

De ayurveda yoga dorn praktijk heeft inmiddels haar eerste werkweek in de spaarndammerbuurt achter de rug.

Het was even wennen, waar heb ik mijn ayurvedische olie gelaten, waar zijn de lucifers, waar is mijn theelicht, waar heb ik mijn warmhoud plaatje opgeborgen, waar staan de shirodhara spullen, een schaar, ga zo maar door. in de oude praktijk wist ik precies waar alles lag. Nu was het even zoeken naar de benodigde spulletjes. Ook moest ik het alarm leren in en uitschakelen. Op zich bleek dat heel makkelijk.

Al met al een goede week gehad op de nieuwe locatie oostzaanstraat 46 in amsterdam met de ayurveda yoga en dorn praktijk.

De klanten vonden het een prettige ruimte. Het is er iets minder door en door warm, omdat op de oude locatie ik de kachel dag en nacht aan kon laten. Alles all inclusief. Hier natuurlijk niet. Dus de lucht en de muren is/zijn dan minder opgewarmd.

Meteen ook heel veel verschillende ayurveda en dorn behandelingen gegeven, ayurvedische massage, shirodhara, janu basti (knie) en dorn breuss rugtherapie met consulten.