20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

23jul
2017
0
ayurveda consult praktijk

Ayurveda Praktijk op Facebook

Ayurveda Praktijk op Facebook! De Praktijk voor Ayurveda Yoga en DornBreuss is sinds een halfjaartje ook op Facebook! Klik op de link voor artikeltjes die ik daar plaats over Ayurveda consulten, Ayurvedische behandelingen en alle andere informatie die ik daar deel over Ayurveda. De foto voor dit artikel is ook de herkenningsfoto op de Facebook pagina. Tot nu toe had ik weinig tijd om artikelen te schrijven voor de Ayurveda Praktijk op Facebook alswel voor de website blog. Ik hoop dat nu ik geen bestuurslid meer ben bij de beroepsvereniging – na 9 jaar – meer tijd voor de praktijk en het schrijven van artikelen over ayurveda yoga en dornbreuss heb. Ik nodig iedereen in ieder geval uit om de Facebook pagina te gaan volgen.goudsbloem