20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

19sep
2016
0

Ayurveda Yoga Dorn Praktijk Verhuizing

Ayurveda Yoga Dorn Praktijk Verhuizing per 1-1-2017 is een feit.
na 12 jaar is het dan toch zover gekomen. het gebouw waar ik lange tijd met veel plezier consulten en behandelingen heb gegeven en yoga & danslessen heb gegeven, wat een plek van rust was in het hectische Amsterdam, krijgt een andere bestemming: studenten- en starters huisvesting.ayu druppel
dit betekent dat ik per 1 januari 2017 naar een andere plek ga verhuizen en wel in de Spaarndammerbuurt, niet zo heel ver bij mijn huidige plek in de Staatsliedenbuurt vandaan, 10 minuten van Amsterdam CS.
Deze ruimte zal ik gaan delen met een collega natuurgeneeskundige/oud leerling massage van mij.
TZT zal ik het adres en route op de website aanpassen.

ik zie je graag nog op de oude locatie in de ayurveda yoga dorn praktijk dit jaar
of in het nieuwe jaar op de nieuwe locatie.

de praktijk in Breukelen blijft aan huis. ik hoop dat ik in 2017 een mooie praktijk hut kan bouwen achter in de tuin waardoor ik iets meer ruimte heb en alle behandelingen ook daar kan geven.