20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

03jan
2017
0
ayurvedapraktijk monique

Ayurvedapraktijk laatste werkdag D.C.

30 december 2016 was de laatste praktijk dag ayurveda yoga en dorn op de locatie donker curtiusstraat 7 kamer 502. 12 jaar heb ik hier met plezier mijn consulten, behandelingen en lessen gegeven. Vanaf 3 januari ga ik meteen aan de slag op de nieuwe locatie Oostzaanstraat 46.

op tweede kerstdag hebben we bijna alles verhuisd. alleen de massagetafel met wat olietjes, theelichtjes, warmhoudplaatje, handdoeken voor de ayurvedische massages en dorn behandelingen, ghee en kikkererwtenmeel voor de oogbehandeling en een krukje heb ik laten staan. Zo kon ik deze laatste week nog mn behandelingen geven. vrijdagmiddag om half 6 was ik klaar met de allerlaatste ayurvedische massage op deze locatie.

bedankt donker curtius voor de trouwe jaren dienst. we hebben heel wat meegemaakt samen.

van een ruimte vol hulptroepen voor de ayurvedische behandelingen en volle mooie yogalessen. tot water dat met een flinke regenbui door het dak kwam zetten en de ruimte blank zette met water overlast. en mijn yogakussens en matten doorweekte en mijn ayurvedische dossiers liet uitlopen. tot geluidsoverlast van de buurvrouw die geluidstechnicus was in de filmindustrie.ayurvedapraktijk monique

de leegloop is nu groot in het gebouw. nog 4 maanden en dan moet het helemaal leeg zijn.

uiteindelijk, ik ga door met de ayurvedapraktijk in amsterdam. weer in een andere buurt. met nieuwe ronden en nieuwe kansen. ooit begon ik in de eerste goudsbloemdwarsstraat in de jordaan/centrum. daarna ging ik naar de staatsliedenbuurt en nu naar de spaarndammerbuurt.

Namaste ayurvedapraktijk