20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

27nov
2021
0
Ayurvedapraktijk open ook na 17.00u

Ayurvedapraktijk open ook na 17.00u

Ondanks de strengere corona maatregelen mag de ayurveda yoga en dorn praktijk open blijven ook in de avonduren. Dit is omdat ik als natuurgeneeskundig therapeut van de VBAG en aangesloten bij de koepel RBCZ, val onder de WKKGZ.

Het bericht via de RBCZ:

Vorige week heeft het RBCZ een schrijven van het ministerie ontvangen waarin het volgende werd opgenomen.

“Hierop zijn tot op heden bepaalde keuzes gemaakt, waaronder die van het aanpassen van de sluitingstijden voor onder andere winkels en locaties waar bepaalde diensten worden verricht. Ten opzichte van de maatregelen ten tijde van de harde lockdown in het voorjaar van 2021 zijn er nu andere criteria gekozen voor zorgverlening die doorgang mag hebben zonder bepaalde sluitingstijden. Zo is momenteel bepaald dat zorgverlening die valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) uitgezonderd is van de verplichte sluitingstijden.”

 

Dus laat je adviseren in deze onrustige tijd. Wat is de goede voeding voor jou volgens de ayurveda principes. Welke leefstijl is aan te raden zegt de ayurveda voor dit seizoen en voor jou. Hoe houdt je je weerstand en immuniteit in orde met behulp van ayurvedische voeding.