20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

31mei
2015
0
samadhi dance company ayurveda

Mijn Ayurveda opleiding viert 25 jaar lustrum

Gisteren vierde EISRA Den Haag haar 25 jarig jubileum. Ofwel de heer Anil Mehta, mijn leraar vierde zijn lustrum tezamen met zo’n 200 man, leerlingen, oud-leerlingen (zelf studeerde ik af in 2002), clienten en familie werd in de schouwburg van Rijswijk dit heugelijk feit gevierd. Er was een mooi programma met huldiging van Anil Mehta, een lezing door hemzelf, een dansvoorstelling door zijn dochter met indiase bollywood, een uit India ingevlogen magician, een indiase muziekgroep en de Samadhi Dancecompany met een modern-klassieke vertolking van het ramayana verhaal, prachtig was dit. Als je toch zo kan dansen als deze mensen, wow. Als klassiek javaanse danseres krijg ik dan wel kippevel als ik zoiets mag aanschouwen.