20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

24nov
2017
0
yoga at your desk

Yoga at your desk werkbalans

Tijdens de landelijke week van de werkstress organiseerde de arbodienst AMC waar ik normaal werkzaam ben als kwaliteitsmanager, de week van de werkbalans. Tijdens deze week van de werkbalans werd op donderdag 16 november een hele dag georganiseerd met lezingen en workshops over wat is werkstress, hoe vind je weer de balans in je werk en hoe kun je werkstress voorkomen, preventief.
Mijn collega’s bij de arbodienst en bij HR AMC vroegen mij om enige workshops yoga te geven. Ik zou in totaal 3 workshops van een halfuur geven. 2 workshops betroffen yoga at your desk. ik dacht yoga at your desk, dat is toch geen yoga?!
yoga at your desk
maar met een beetje out of the box denkend kwam ik met een leuke oplossing, waar per workshop zo’n 35 AMC-ers mee deden, waaronder ook mijn eigen arbodienst collega’s. Iedereen vond het zo leuk dat ze me allemaal aan het eind kwamen bedanken. 1 collega die vooral werkt in het ergotherapie vak kwam ook met het idee om dit verder uit te werken voor het skills lab wat het AMC heeft. Hier kunnen medewerkers stoelen, bureaus etc testen. Misschien gaan we een filmpje yoga at your desk maken.

yoga at your desk
In de week na de workshopdag kregen we verschillende verzoeken uit het huis/AMC om structureel yoga at your desk aan te bieden.
Heel leuk.