20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen

21feb
2021
0
Ayurvedische Yoga – Beweeg je Weerstand Gezond

Ayurvedische Yoga – Beweeg je Weerstand Gezond

Beweeg je Weerstand Gezond met Ayurvedische Yoga

Lekker fysiek bezig zijn met Yoga oefeningen als de zonnegroet cycli. Je hart pompt na een aantal cycli van de zonnegroet weer wat harder, meer bloedsomloop, meer zuurstof in je lijf en je hersenen.

Of yogische ademhalingsoefeningen. We noemen ze ook pranayama in yoga. Zoals onderstaande yoga ademhaling uit de chikung, de chinese yoga waar je een volledige ademhaling realiseert door je armen mee te bewegen. Dubbel effect dus. Het helpt je weerstand te verhogen, je immuniteit te verbeteren. Vandaag hoorden we het ook weer van Eric Scherder dat bewegen goed is voor je de weerstand van je bloedvaten en daarmee voor je gezondheid, je immuniteit en je mentale weerstand.

Je leert in een ayurvedische yoga sessie in de ayurveda yoga praktijk ademhalingsoefeningen  en fysieke oefeningen, meditatie/concentratie specifiek voor jou. Je voelt je snel fitter, vitaler, meer in balans, minder stress en slaapt beter.

Wil jij je ook stress release ervaren, je weerstand verhogen, je welbevinden verhogen, meer rust in je hoofd? Boek een (online) ayuryoga consult via 0623135820 of het contactformulier